Ενημέρωση COVID-19Μετά την απόφαση του ελληνικού κράτους να κλείσει προσωρινά όλα τα εποχιακά ξενοδοχεία στο πλαίσιο των προσπαθειών για περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19, θα παραμείνουμε κλειστοί μέχρι τις 30 Απριλίου.

Υποστηρίζουμε πλήρως το προληπτικό μέτρο, το οποίο αποσκοπεί στη διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού μας. Οι καρδιές και οι σκέψεις μας είναι με όλους τους πληγέντες σε όλο τον κόσμο και, μαζί με τον υπόλοιπο του ελληνικού τουρισμού, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να επιτρέψουμε τον γρήγορο τερματισμό αυτής της άνευ προηγουμένου κατάστασης.

Εν τω μεταξύ, μένουμε θετικοί και προετοιμαζόμαστε για τις μελλοντικές σας διακοπές. Ξέρουμε τι σημαίνουν οι διακοπές με τους φίλους και τους αγαπημένους σας για εσάς. Όταν έρθει η ώρα, θα είμαστε εδώ για να σιγουρευτούμε ότι χαλαρώνετε, επαναφορτίζετε και ονειρεύεστε όπως θέλετε.

Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς. Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε. Ευχές μας σε όλους, μέχρι ο Ελληνικός Ήλιος να επιστρέψει !!!! Χαιρετίσματα σε όλους τους φίλους μας


Νίκος, Paola & Boys